AGL – Attilio Giusti Leombruni

A shoe loving family

AGL of Attilio Giusti Leombruni is een familie met een passie voor lederen schoenen. Ze zijn gevestigd in het hartje van de schoenenstreek in Italië, Le Marche nabij Montegranaro.

Pietro Giusti was de pater familias die het bedrijf stichtte in 1958. Ondertussen is het bedrijf toe aan de derde generatie, met name de drie Giusti sisters die een nieuwe wind doorheen het bedrijf lieten waaien.

Met een zeer herkenbare stijl is AGL voor De Ruyte een heel belangrijk merk geworden dat kan rekenen op een trouw cliënteel dat blind vertrouwt op de pasvorm en kwaliteit van dit merk.

AGL, steeds 100% lederen schoenen

Door hun jarenlange ervaring in de ledersector is er bewust voor gekozen om alle schoenen van AGL voor 100% uit leder te fabriceren en dat in alle mogelijke uitvoeringen. Dit varieert van gevlochten lederen schoenen in de zomer tot lambskin gevoerde enkellaarzen in de winter. Het gebruik van lederen binnenvoeringen zorgt ervoor dat zelfs de sneakers van AGL garant staan voor frisse, gezonde voeten.

Modieus sportief

De collectie van Attilio Giusti Leombruni is opgebouwd volgens een bepaald concept. Stijl en comfort zijn de twee fundamenten van dit merk. Naast een breed aanbod van sneakers vind je in deze collectie ook beslist die ene platte sandaal of slipper waar je al zo lang naar op zoek bent.

AGL slaagt er telkens in om de juiste mix tussen sportief en modieus te brengen in hun collecties. Die zwarte ballerina’s met de juiste look om toch niet klassiek te ogen. Of witte sneakers, die je in gelijk welke collectie wel kan terugvinden, zijn bij AGL toch weer net iets geraffineerder.

Kortom, Attilio Giusti Leombruni is een echt klasse-merk met prachtige schoenen die toch dat tikkeltje meer hebben. Zoek een sneaker, sandaal of slipper van AGL in onze collectie.