Leather Crown

Leather Crown is een jong en dynamisch shoelabel dat werd opgericht in 2009. De productie gebeurt volledig in Venetië, Italië. De Cavallin fratello’s zijn de creatieve geest achter dit hippe sneakerlabel. Elk seizoen zoeken ze naar de nieuwste materialen en creëren ze de leukste prints. Deze vormen de basis voor een keer op keer sterk vernieuwende collectie.

Elk paar Leather Crown schoenen wordt volledig met de hand gemaakt en op een zeer unieke manier gefinisht, wat zich vertaalt in een prachtige semi-used look.

Het comfort die deze hippe sneakers brengen is van een ongezien niveau. De binnenzool (het voetbed) is ontwikkeld door een team van podologen en zorgt ervoor dat de maximale ondersteuning van de voet wordt benut.

Leather Crown shoes for men

De sneakers van Leather crown for men zijn casual chique. Je kan ze dus zowel alledaags als onder een hip kostuum dragen. Dankzij het enorme comfort zal je steeds opnieuw deze sneakers willen. Verschillende modellen van runners tot baskets behoren standaard tot de collectie. Bekijk onze volledige collectie van Leather Crown voor mannen.

… and for women

De sneakers voor dames spreken voor zich. Tijdloze runners en baskets kan je hier steeds terugvinden. Doorheen de collectie kom je zowel modellen in opvallende kleurencombinaties als in stijlvolle sobere tinten tegen. Als je van sneakers houdt, hoort er alvast een paar van dit merk in jouw schoenenkast thuis. Zoek een sneaker in onze collectie voor vrouwen.