Fashion Boxx

15/09/2022
Van Kasteren, Bellestraat 46, 9100 Sint- Niklaas

“Geloof in jezelf en durf dromen realiseren door je te omringen met de juiste mensen, doorzetting, discipline en te genieten van de kleine dingen die het leven mooi maken.”  Want zowel thuis als op het werk ondernemen we!

Kijk eens in de spiegel… Is het voor jou ook vaak een drukke,  meestal chaotische ochtendspits? Heb je daarnaast een boeiende job waar je elke dag alles voor geeft en veel voldoening uit haalt? Heb je ook meer dan 1 agendaplanning te checken alvorens een afspraak te plannen voor een etentje met vrienden of een netwerkmoment? Is het voor jou ook elke dag een gevecht met je dressing om die outfit van de dag te vinden waar je je op dat moment het beste in voelt? En wil jij daarnaast ook liefst nog een beetje me–time kunnen inplannen?

Wel precies voor die vrouwen, die heel wat balletjes in de lucht houden elke dag opnieuw, organiseren we een avond. Een avond met een verrassend aperitief van een top brouwerij uit het Waasland, culinaire verwennerij van een top chef uit Waasmunster, een inspirerende onderneemster die haar waanzinnig parcours graag met jullie wil delen en een modeshow met een aantal TOP modezaken uit het Waasland.

Nadien geven we graag de ruimte in ons mooi kader om gezellig nieuwe vriendschappen te creëren en te genieten van VROUW zijn.

Om deze avond helemaal TOP te maken voor jou & je vriendinnen, zorgen we voor leuke attenties met extra kortingen bij onze partners en je kan zelfs een gratis verwenmoment plannen bij dé, recent uitgebreide, wellnesszaak van Oost Vlaanderen.

FASHION BOXX is een exclusief event dat inspireert, motiveert en vooral tijd geeft om VROUW te zijn.

Een ticket kan je hier kopen!

Volg de laatste nieuwtjes over dit event via Fashion Boxx 2022 – Talentboxx – Driven by ambition

Tot 15 september!