Visie

"De eenvoud van het ontwerp, de ledersoort en de belijning bepalen de schoonheid van een schoen."

Het is ons doel om u gelukkig te maken met kwaliteitsschoenen die niet alleen mooi ogen maar vooral uw lichaam perfect dragen. Daarom nemen we de tijd om samen met u op zoek te gaan naar de schoen die u best past. Onze voorliefde gaat uit naar ontwerpen die uitstraling hebben zonder opzichtig te zijn. De meeste collecties zijn vervaardigd uit leder en zijn eerst door onze eigen handen gegaan alvorens we ze in de winkel aan u voorstellen.

Kwaliteit
Wij blijven bij de leest

De leest bepaalt de pasvorm van een schoen. Wij hechten ook veel belang aan de vorm en het gebruik van soepele, mooie materialen omdat die u het beste comfort bieden.

Ambacht
Uw voeten zijn in goede handen

Bij De Ruyte omarmen we nog het pure ambacht van echte schoenmakers. Bij ons vindt u geen massaproductie, maar schoenen en handtassen waarvan de details de kwaliteit garanderen en die met de hand gemaakt zijn.

Passie
Uit liefde voor de stiel

Wij verbinden het traditionele vakmanschap met een gevoel voor hedendaagse mode. Niet alleen houden we van de puurheid van een artisanale schoen, we staan in voor een eerlijk aanbod waar u instant blij van wordt.

Service
Wij staan altijd voor u klaar

Toch een probleem met uw schoen? Wij beschikken over een eigen atelier waar we kleine herstellingen kunnen uitvoeren. Hebt u een minder courante maat? Dan nodigen we u uit om samen te zoeken naar een model dat u als gegoten zit.