Winkel
"Een schoenenparadijs waar jouw kleine prins of prinses de koning te rijk is"

De Ruyte Kids is al twintig jaar de uitvalsbasis in het Waasland voor eigenzinnige en eigentijdse kinderschoenen. Wij startten in 1998 in Belseledorp op vraag van mama’s en papa’s die hun kinderen graag iets extra om de voeten gunden. Recht tegenover Schoenen De Ruyte, onze winkel voor volwassenen, kan je terecht voor schoentjes en accessoires van kwalitatieve merken in verschillende prijsklassen.

De Ruyte Kids ligt in Belseledorp, op een kwartslag van de E17 (afrit Waasmunster). Parkeergelegenheid is gegarandeerd.

't Solderietje
Schoenen voor een prikje

Exclusieve schoentjes, laarsjes en sandaaltjes tegen sterk verlaagde prijzen. In onze solderie kan je het hele jaar door snuisteren naar koopjes. Wie het schoentje past…

Walk of fame
Talk of the town

Wat leeft er in en rond de winkel? Onze Walk of Fame is een pad bezaaid met sfeerbeelden genomen door jou en onszelf. Heb je een foto die je graag deelt met ons? Link naar onze pagina via Instagram.

bekijk onze social media wall
De Ruyte
Schatkamer aan schoenen

De Ruyte Kids is een afgeleide van Schoenen De Ruyte, een begrip in het Waasland waar je al meer dan veertig jaar handgemaakte schoenen, handtassen en accessoires vindt die nergens anders in België te verkrijgen zijn. Elk seizoen opnieuw maken wij voor jou een selectie uit de meest originele collecties van de meest exclusieve merken uit binnen- en buitenland.

Ontdek hier
De Ruyte Kids
Belseledorp 45
9111 Belsele (Sint- Niklaas)
België

03 772 55 82
info@deruyte.be
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Gesloten